Jsme registrovaným týmem Ústeckého kraje

Pochod Národním parkem

19.01.2013 23:01

K úvaze jsou tři termíny pochodu. Je nutné se domluvit, ale myslím si, že je to dostatečně v čas nahlášená akce na to, aby jste si mohli udělat případně volno.

Termíny tedy jsou 9.2.2013, 23.2.2013 nebo 24.2.2013

Plán pochodu:

- Oficiální začátek bude v obci Jetřichovce, ale předpokládám, že se všichni sejdeme na autobusovém nádraží v Děčíně (odjezd autobusu je v 8:05 Hod.)

- Cesta povede zpravidla po turisticky značených cestách a konec by měl být v obci Rumburk, případně klidně ještě dále, např. Velký Šenov.

- Zpět se pojede vlakem nebo autobusem

- Předpokládaný návrat je cca 18-20h

Nevím do jaké míry sledujete média, ale po národním parku se pohybuje ani né tak nebezpečný jako spíše nevyspitatelný pachatel trestné činnosti. Proto se pochod uskuteční jen za předpokladu, že bude tento pachatel prokazatelně zadržen a nebo že se bude prokazatelně pohybovat v diametrálně odlišné lokalitě, než je lokalita naší trasy. Údajně by měl být ozbrojen. Trpý silnou neléčenou schyzofrenií a jeho chování je naprosto nepředvídatelné.

 

Výstroj a výzbroj jednotlivce:

- Uniforma vzor 95 je podmínkou (ostatní výstrojní součásti jsou na uvážení každého, tzn. že není nutné mít na pochod vojenské boty)

- Sekundární zbraň uložená v pouzdře

 

Akce bude klasifikována jako kondiční trénink a při splnění předepsaných podmínek bude ohodnocena 60ti body do celkového hodnocení.

 

JAKÝ TERMÍN BY SE VÁM HODIL PIŠTE DO DISKUZNÍHO FÓRA!!

Kontakt

Ghillies

daypa@seznam.cz

Severní Čechy

Vyhledávání

Anketa

Jaká je podle Vás optimální síla pružiny softové zbraně pro běžnou hru?

© 2012 Všechna práva vyhrazena. / All rights reserved. Team Ghillies

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode